Assassin's Creed Mirage oficiálně odhalen. Vrací se atmosféra i styl původních dílů

Že bychom se konečně zase vrátili do městských davů a schovek na střechách?

Na akci Ubisoft Forward se nám před chvílí po nedávném rychlém oznámení oficiálně odhalil nejnovější díl ságy Assassin's Creed s podtitulem Mirage. Hra se chystá na PC a konzole staré i nové generace v roce 2023 a prozatím nás vydavatel potěšil jen úvodním trailerem. 

Ten potvrzuje zasazení do Bagdádu 9. století, kde se hráč vžije do role pouličního zloděje Basima Ibn Is'haqa, který se přidá k asasínské skupině Hidden Ones na cestě za poznáním vyšší pravdy a odpovědí na otázky, které hledá celý svůj život. Ze zloděje se postupně stane mistrem tajemného umění. 

Jak bylo slíbeno už dříve, Mirage se vrátí zpět k adventurní nátuře série, před RPG díly počínaje Origins. Těšit se tak máme na propracované město, obrovské davy, realistický parkour s chutí prozkoumávat město, schovky, zabijácké úkoly a především starou známou atmosféru prvních dílů. 

the-expanse-renewed-season-3.jpg

Do hry se přidá také celá řada známých herců, kteří propůjčí svou tvář i vzhled postavám. První z nich má být oscarová herečka Shohreh Aghdashloo, kterou můžete znát např. ze seriálu Expanse. Zahraje si Roshan, mentorku hlavního hrdiny. 

Více detailů a informací má dorazit co nevidět. Prozatím si užijte premiérový trailer. 

Diskuze (2) Další článek: Marvel odhaluje nový titul studia Skydance New Media. Nechybí Kapitán Amerika a Black Panther

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,