Assassin’s Creed Origins spouští interaktivní Discovery Tour

Interaktivní muzeum starověkého Egypta míří do Assassin's Creed Origins a vy můžete začít objevovat.

Ubisoft konečně vypouští do světa unikátní interaktivní mód The Discovery Tour, který z krví nasáklého Egypta hry Assassin's Creed Origins udělá interaktivní muzeum plné zajímavých informací a vyprávění. Mód je k dispozici od dnešního dne napříč platformami, zcela zdarma pro majitele hry. Také ale bude k dostání jako samostatný přídavek za necelých 16 eur, který si můžete stáhnout skrze Steam a Uplay. 

ACODiscoveryTour_Cleopatra_screen_180219_6pmParistime_1519043146.jpgACODiscoveryTour_Egyptianhousehold_screen_180219_6pmParistime_English_1519043147.jpgACODiscoveryTour_Pharos_screen_180219_6pmParistime_English_1519043144.jpg

O co jde? Jak jsme psali již dříve, The Discovery Tour je sestaven ve spolupráci s předními světovými historiky a archeology, aby vás provedl pradávnou historií Egypta a vyprávěl množství zajímavostí. Po světě se můžete pohybovat zcela volně, k mání jsou ale také výlety s průvodci, které se soustředí na odlišné aspekty - život v Egyptě, historické památky, události a jiné. 

Kromě toho do hry konečně dorazila New Game+, která přináší nové výzvy pro ty, kdo si chtějí hru sjet znovu a hledají další důvod. 

Váš názor Další článek: Rainbow Six Siege: Outbreak vypadá jako taktické Left 4 Dead

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,