Assassin's Creed ve virtuální realitě se ukáže na Ubisoft Forward. Nebude chybět ani mobilní asasín

Vedle dalších potvrzených her se na letošní Ubisoft Forward, která se koná 12. června v 19:00 našeho času, se postupně objevují další střípky s informacemi o tom, co během prezentace uvidíme. Na Meta Gaming Showcase minulý týden padlo, že na Quest 2 a 3 se chystá Assassin's Creed Nexus VR. O tomto projektu už víme delší dobu, ale konečně by se měl v plné parádě představit právě příští týden. 

Asasínů ale bude na plátně vícero. Z loni oznámených titulů nebude chybět mobilní Codename Jade, se kterým se vydáme do Číny. Tam už jsme zavítali v jednom z dílů Chronicles, ale Jade by se měl výrazně víc podobat dílům z hlavní série i přes to, že se chystá na mobilní platformy. S ním měl Ubisoft v minulém roce průšvih. Unikl totiž alfa build pro uzavřené testování, a tak už můžete narazit na řadu informací a záběrů přímo ze hry. My doufáme, že uvidíme hlavně datum vydání.

Nesmíme zapomínat ani na bagdádské Assassin's Creed Mirage, které vychází 12. října. Půjde o návrat ke komornějším dílům se zaměřením na plížení a tichý postup. Ubisoft tak chce zaujmout fanoušky původních dílů, kterým se přechod směrem k RPG moc nepozdává. V rámci série se toho ale chystá mnohem víc. Jmenovitě třeba Codename Red z Japonska či Codename Hexe, který by nás měl vzít do středověké střední Evropy. Proslýchá se ale, že tyto projekty nemají hladký vývoj, takže se na ně tentokrát nejspíš nedostane. 

Váš názor Další článek: Recenze hry LEGO 2K Drive. Závody v otevřeném světe legendárních kostiček

Témata článku: , , , , ,