Assassin's Creed vynechá letošní rok, pak se vydáme do Egypta

Na internetu se včerejším večerem vyrojila celá hora spekulací o novém dílu Assassin's Creed a vypadá to, že se máme na co těšit.

Veškerý humbuk odstartoval díky fóru 4Chan, kam podle informací psal jeden z vývojářů Ubisoftu a vše se nakonec rozlezlo po internetu. Vše se samozřejmě bere jako čirá spekulace, jak si ale můžete pamatovat, jak Unity tak Syndicate se dostali prvně na světlo světa právě díky únikům. Navíc vše zní dost zajímavě a věrohodně, budete tedy zajímavé sledovat, zda půjde nakonec o pravdivou informaci.

Můžeme-li únikům věřit, nového dílu série Assassin's Creed se letos vůbec nedočkáme. Série si bere pauzu, aby nabrala síly a dorazila v roce 2017 v plné polní. Letos se tak budeme muset spokojit s druhým dílem hackerské akce Watch Dogs (nejspíše) a možná i remasterovanou sbírkou Assassin's Creed.

5622d72d8528c.jpg

Nový díl AC pak nese pracovní název Empire a vezme nás do prosluněného Egypta. O vývoj se prý stará tým ze čtvrtého dílu, Black Flag, a snaží se o feeling Zaklínače, což rozhodně vítáme. Minimálně co se týče postupu hrou a systému soubojů.

Potěšit má prostředí, které bude neuvěřitelně pestré a barevné, navíc třikrát větší než Karibik v Black Flag a zcela otevřené, bez jednotlivých "buněk", do kterých se budete telerportovat. 

Hráči budou moci používat k pohybu jak koně, tak lodě (i když bez námořních soubojů) a dostanou do vínku také mazlíčka orla (pravděpodobně se inspirovalo Far Cry Primal). Co se ústřední postavy týče, mělo by se jednat o bývalého otroka, který nebude moc mluvný, Ubisoft prý ale napěchuje hru dostatečným množstvím příběhu, který bude odkazovat i na další díly série. 

tome4hawk2.jpg

Vše prozatím zní více než dobře a Assassins's Creed podobné oživení potřebuje jako sůl už několik let. Všichni si jistojistě rádi počkají o rok déle, aby mohli dostat kvalitnější a zábavnější díl populární značky, který nás vrátí do dob dílů prvních. 

Váš názor Další článek: Battlefield Hardline se již brzy dočká druhé multiplayerové expanze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,