Atari pomůže s vydáním Legendary: The Box

Známá společnost Atari včera oznámila, že se dohodla s vydavatelskou firmou Gamecock Media Group na společném vydání chystané FPS hry Legendary: The Box. Jak vyplynulo z tiskové zprávy, Atari by se měla postarat o vydání v PAL teritoriích, zatímco zbytek světa zůstane na již zmíněného druhého spoluvydavatele. Na trhu by se titul měl objevit již v létě příštího roku.

New York současnosti zaplavený fantastickými stvořeními, které v dopravní zácpě provedou větší neplechu než rozzuřený buldozer, již neplní pouze stránky brakových knih, ale rozhodli se zaútočit na naše počítače. Legendary: The Box je akcí z pohledu první osoby od týmu Spark Unlimited, autorů Call of Duty: Finest Hour a připravovaného titulu z alternativní budoucnosti Turning Point: Fall of Liberty.

Hráč se ujímá role špičkového zloděje umění Charlese Deckarda, jenž je najat, aby odcizil tajemný artefakt z newyorkského muzea. Jenže co se stane, až zjistí, že předmětem byla mytická Pandořina skříňka a svět kolem se začne hroutit?

Související informace (Legendary: The Box):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Žánr: FPS
Výrobce: Spark Unlimited (
http://www.sparkunlimited.com/)
Vydavatel: Gamecock Media Group (
http://www.gamecockmedia.com/), Atari (http://www.atari.com/)
Předpokládané datum vydání: léto 2008

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Profil vývojáře: Bullfrog Productions – jak se stal z ošklivé žáby krásný princ

Témata článku: , , , , , ,