Atari zaštítí Demigod

Tvůrci vynikající strategie Supreme Commander, jež se mimochodem dočká pokračování, v současné době usilovně pracují na zajímavé kombinaci akce a rel-time strategie - Demigod. Hře, s níž přišel legendární Chris Taylor a prorokuje jí světlou budoucnost. Na chvástání vývojářů se přitom nechala chytit i společnost Atari, která prozradila, že se postará o dopravení titulu na trh.

demigod_01.jpgdemigod_02.jpg

Stát by se tak nejspíš mělo někdy v únoru příštího roku. Původně se hra měla objevit na trhu již letos, avšak snaha autorů o vyvážení hratelnosti a eliminování většiny chyb si vyžádala další čas. Pro úplnost ještě uvedeme, že je Demigod stavěn na principu jednoho z nejoblíbenějších modů k třetímu Warcraftu - DotA (Defense of the Ancients). Vašimi svěřenci se tak stanou monstrózní polobohové s nezměrnou silou, s nimiž se pustíte do nelítostných soubojů ve fantasy arénách.

Zdá se, že Atari nabírá druhý dech. V poslední době totiž zástupci oné společnosti chrlí na herní novináře jednu zprávu za druhou, přičemž všechny mají prakticky stejný obsah. Postaráme se o vydání té, či oné hry. Kdysi krachující společnost tak zaštítila kupříkladu i Ghostbusters, či The Chronicles of Riddick: Assasult on Dark Athena.

demigod_03.jpgdemigod_04.jpg

A není se čemu divit, po přehypovaném návratu legendy v podobě Alone in the Dark (která si podle mě zasloužila větší prodeje) se jmenovaná firma snaží napravit škody a znovu vydělat investované peníze. To se jí začalo dařit již v prvním čtvrletí fiskálního roku 2009 (tzv. od 1.dubna do 30. června 2008), kdy po dvou letech konečně vykázala zisk.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | Mix RPG a RTS
Výrobce: Gas Powered Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 14. duben 2009
  • Strategické a RPG prvky
  • Jednoduché, ale komplexní
  • Nápadití demigodové
  • Problematická online hra
  • Žádný tutoriál a slabý single
Váš názor Další článek: Ghostbusters potvrzeni na léto 2009

Témata článku: , , ,