Atlas Fallen se odkládá na srpen. Vývojáři chtějí hru pořádně vyladit a přidají německý dabing

Není to tak dávno, co studio Deck 13 oznámilo, že jejich novinku si zahrajeme už v květnu. To už nyní neplatí. Vydání se posouvá na 10. srpna. Zdůvodňují to jako obvykle tím, že chtějí vydat hru v té nejlepší možné podobě, takže potřebují trochu víc času. To jim mimo jiné umožní do Atlas Fallen přidat i německý dabing. 

Je to docela zvláštní, protože vývojáři hru prezentovali i na veletrhu PAX East, který se konal koncem minulého týdne. V uplynulých týdnech také vyšla řada preview, které nemluvily o Atlas Fallen vůbec špatně. Očividně si ale tvůrci finální podobou nejsou úplně jistí. Jak platí v každém případě, lepší odložit a vydat dobrou hru, než předčasně vydat nedokončený projekt. 

Ještě před vydáním nás čekají další novinky. Hned začátkem léta máme očekávat ukázku z kooperačního hraní. Celé tohle písečné dobrodružství si budete moci projít ve dvou hráčích a v posledním traileru jsme viděli hlavně akci. Stále se těžko odhaduje, jak na tom Atlas Fallen bude, ale vypadá, že by mohl docela příjemně překvapit.

Zdroj: Game Informer

Váš názor Další článek: Gran Turismo 7 s updatem přidává 5 nových aut a možnost hrát až ve 120 FPS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,