Atomic Heart je ve finální fázi vývoje. Příběh bude mít dva konce

Toto akční FPS od ruského studia Mundfish už je ve vývoji pěkných pár let. Vypadá to, že se konečně blíží ke konci.

Atomic Heart je ruská akční FPS hra v mnoha směrech připomínající Bioshock. Z trailerů vypadá velmi dobře, ale už je to docela dlouho, co jsme o ní slyšeli nějaké novinky. Nyní jsme zase o něco chytřejší díky FAQ, které najdete na oficiálním Discordu studia. Jedna z prvních otázek samozřejmě mířila na datum vydání. I když jsme se konkrétního data nedočkali, tak vývojáři uvádí, že vývoj už je téměř u konce.

"V podstatě vám teď nemůžeme říct datum vydání kvůli milionu malých drobností. Od faktorů, které máme pod kontrolou (lokalizace hry do dalších jazyků), až po náladu a atmosféru v týmu, která samozřejmě bude horší, pokud budeme datum vydání neustále měnit," uvádí vývojáři v FAQ. 

Další téma se týká příběhu. I když není Atomic Heart RPG, tak bude mít dva konce. "Atomic Heart má striktně lineární zápletku, takže nečekejte velkou variabilitu." Podle slov vývojářů se bude zakončení příběhu odvíjet od morálního rozhodnutí, které bude hráč muset učinit blízko u jeho konce.

Jelikož Atomic Heart vychází na novou i dosluhující generaci konzolí, tak také není od věci otázka, jak si na slabších konzolích povede. Tady byla řeč konkrétně o PlayStationu 4. Prý nemají důvod rušit verze pro minulou generaci a na PS4 momentálně jejich hra běží stabilně. 

Zdroj: wccftech

Váš názor Další článek: Logitech G335: s kabelem, ale levnější | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,