Aveline z AC III: Liberation se vrátí v AC IV: Black Flag

Aveline de Grandpré, hlavní hrdinka handheldového titulu Assassin’s Creed III: Liberation, se objeví exkluzivně v PS3 a PS4 verzích Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Už během prvního oznámení Assassin’s Creed IV: Black Flag slíbil Ubisoft bonusový obsah pro majitele PS verzí hry a na E3 poodhalil, že v něm bude hrát roli oblíbená Aveline, která se objevila v PS Vita odbočce Assassin’s Creed III: Liberation.

Dnes to máme hezky černé na bílém. Aveline de Grandpré se objeví ve třech exkluzivních misích o délce cca jedné hodiny dodatečného obsahu. Její příběhová linka má navazovat na události z konce Assassin’s Creed III: Liberation, má se ale jednat o značně volné pokračování. Aveline zde bude mnohem starším a vyspělejším zabijákem a její přítomnost bude možná díky společnosti Abstergo, která získává genetické vzpomínky všech asasínů.

1375139767-assassins-creed-iv-black-flag-aveline-art-2.jpg 1375139773-assassins-creed-iv-black-flag-aveline-art-1.jpg

„Je to kus cesty vpřed a nesouvisí to přímo s koncem jejího příběhu. Pokud je Assassin’s Creed IV román, tak mise Aveline jsou pouze krátkým příběhem v kapitole. Ovšem za vším stojí Abstergo, takže v tom bude něco mnohem temnějšího,“ dodal na Comic-Conu Darby McDevitt, hlavní scénárista hry.

Váš názor Další článek: Mickey Mouse se vrací, podívejte se na nejnovější záběry

Témata článku: , , , , , , , ,