Bad Company ještě neřeklo poslední slovo, vrátí se ale později

Ačkoliv má Battlefield rozjetou svou hlavní sérii velmi dobře, nad Bad Company DICE nezanevřelo a tvrdí, že návrat této značky se jednou stane reálný. Jen to chce dokončit rozjeté projekty.

Konkrétně to potvrdil Larse Gustavsson, kreativní ředitel studia DICE. Podle něho je klasický Battlefield skvostný pro tvorbu, ale Bad Company je něco výjimečného. „Když přišlo Bad Company, měli jsme naprostou svobodu pro tvorbu se stylem 'neberte se příliš vážně'," poznamenal Gustavsson.

Je tak více méně jisté, že se Bad Company jednou vrátí, ale na svůj návrat bude mít jen jeden pokus. Kdyby totiž hra vyšla nyní, převálcovaly by ji jiné tituly, jako je Battlefield 4 a později také Star Wars: Battlefront a Mirror´s Edge 2. Bad Company láká užší spektrum fanoušků, a tak je velmi důležité, aby hra byla správně načasovaná. Takže si ještě počkáme.

Gustavsson přirovnal přestávku Bad Company k delší dovolené s tím, že jednou volno skončí a Bad Company se vrátí. Pokud by se tak stalo, co byste chtěl, aby další díl obsahoval? Podělte se s námi v diskuzi.

Zdroj: PC Gamer

Váš názor Další článek: F1 2013: se Schumacherem v zádech (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,