Barbar Conan dorazí od Eidosu

Distribuční společnost Eidos oznámila, že hodlá dodávat na trh krabicovou verzi MMORPG Age of Conan: Hyborian Adventures z dílen norského Funcomu. Hra by měla být v prodeji v květnu 2007 nejen pro PC.

Společnost Eidos se rozhodla přihřát si svoji polívčičku, když pod svá distributorská křídla získala MMORPG Age of Conan: Hyborian Adventures. Tvůrci hry, známí svojí předchozí MMORPG Anarchy Online, z Funcomu se budou starat pouze o provoz serverů a budou získávat poplatky od hráčů za hraní hry. Eidos zajistí distribuci krabicové verze hry po Evropě, Americe, Jižní Africe, Austrálii a Novém Zélandě.

  

Hra bude lehce netypická, protože začátek kariéry vašeho hrdiny má být osamocený. Přibližně prvních dvacet hodin budete hrát pouze sami a až po dostatečném vyvinutí vaší postavy se vydáte do světa mezi ostatní hráče. Podle všech informací nebude hra pouze pro PC, ale také pro konzole. Zatím však nebyly ohlášeny konkrétní platformy, na nichž by se měl svalnatý barbar prohánět a potírat veškeré zlo. Na druhou stranu se hned objevily zprávy o zpoždění, odsouvající hru z prvního čtvrtletí příštího roku až do května. Celý projekt je prý již ve fázi beta testování, jenom je potřeba vyladit nějaké mouchy.

Související informace (Age of Conan: Hyborian Adventures):
Platforma
: PC, konzole
Typ hry: online akční RPG
Výrobce hry: FunCom (
www.funcom.com)
Distributor hry: Eidos (
http://www.eidos.com/)
Homepage:
www.ageofconan.com
Předpokládané datum vydání: květen 2007
Previev:
http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=111092&CAI=2125

Zdroj: Gamespot

Diskuze (1) Další článek: Recenze: Desperados 2 – slezte z toho lustru, Donalde

Témata článku: , , , , , , , , , ,