Basement Crawl: Hororový Bomberman pro PS4 přichází

Hra, která původně měla vyjít již před měsícem, se konečně dočkala vydání. Jak dopadá v recenzích?

Nejprve si pojďme hru krátce představit. O vývoj se postaralo polské studio Bloober Team, které má na svědomí například hru A-Men pro PSV. Basement Crawl je exkluzivní titul pro PlayStation 4 a až podezřele se podobá hrám o Bombermanovi. Po tomto zjištění vás nepřekvapí informace o hratelnosti – pohybujete se v bludišti, vyhýbáte se pastím a likvidujete protihráče. V čem se však od, dá se říci dětského, Bombermana liší, je brutalita a hororový nádech.

Můžete hrát až se třemi dalšími hráči v lokálním multiplayeru, případně v osmi hráčích online. Máte na výběr z několika postav, kde každá má určité výhody a jedinečné schopnosti.

Basement_Crawl2.jpg Basement_Crawl3.jpg

Dostáváme se k hlavní otázce – vyplatí se hru za 257 Kč na českém PlayStation Storu koupit? Podle všeho ne. Prozatím. Průměrné hodnocení se pohybuje okolo 40 % a hlavní nedostatky jsou nudné levely, padající servery a celkově nezajímavá hratelnost. Pokud bude hra ve slevě a opraví se největší chyby, případně bude obsahovat nové zajímavější levely, dá se hra doporučit.

Váš názor Další článek: Lifeline DLC pro survival akci State of Decay v detailech

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,