Basketbal na univerzitě

NCAA Basketball 09 je sportovní hra, v níž si vyzkoušíte lesk a bídu americké univerzitní ligy v basketbale. Za vývojem nestojí nikdo jiný, než samotní EA Games, kteří již mají s podobnými tituly zkušenosti. Pakliže vás nebaví pořád dokola točit NBA, tento počin je určený právě pro vás. Bohužel se ho však nedočkají majitelé stolních počítačů, těšit se mohou pouze vlastníci PS2, PS3 a X360.

Přestože by se mohlo zdát, že univerzitní liga toho nemá moc co nabídnout, opak je pravdou. Rivalita mezi jednotlivými školami plodí nevídané emoce a davy fanoušků povzbuzující svůj tým. Na začátku si vyberete jedno z mnoha autentických mužstev a s nímnásledně proplouváte sezónami. V případě, že si zvolíte Dynasty Mode, připravte se na nelehký úkol vedení týmu od A až do Z. To znamená například rýžování nových talentů, vymýšlení strategie a především pak vytvoření vlastního stylu hry, na který kladen velký důraz a užijí si ho všichni hračičkové se smyslem pro detail.

Když už si všechno tak pečlivě naplánujete, bylo by dobré toho využít. V NCAA Basketball 09 si kromě ligy můžete zahrát i prestižní turnaje konané po celé zemi, přičemž vítězství či alespoň dobré umístění v nich je více než vítané. Samotné ovládání v zápasech se dočkalo mnoha změn a vylepšení, které vám při jejich úplném zvládnutí nabízí nevídané basketbalové parádičky. Grafická stránka je nadprůměrná, dle slov autorů byste se měli dočkat kolem tisícovky nových animací. Jestliže máte rádi basketbal nebo znáte někoho takového, počkejte si do 2. prosince, kdy hra vyrazí na pulty obchodů.

 

NCAABBALL09_017.jpg NCAABBALL09_018.jpg
NCAABBALL09_019.jpg NCAABBALL09_020.jpg
NCAABBALL09_022.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: X360, PS3, PSP
Žánr: Sportovní | Basketbal
Výrobce: EA Games | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Chystá se nové RPG pro DS

Témata článku: , , , , , ,