Baten Kaitos a Ace Combat čeká pokračování

Výborné a originální karetní RPG Baten Kaitos se dočká pokračování. A to navzdory faktu, že se první díl moc dobře neprodával. Baten Kaitos II připravují opět Monolith Soft, tvůrci Xenosagy, a děj se bude odehrávat 20 let před událostmi jedničky. V hlavní roli nás čeká Sagi, člen císařského elitního komanda zabijáků. Sagi bude opět disponovat speciálními silami a vrazdění pro peníze mu vrásky nedělá. Během svého dobrodružství narazí na spoustu postav z minulého dílu a též navštíví známá místa.

  

Ale pochopitelně se podíváme i do nových lokací. Členy Sagiho družiny se stane Milly, spolupracovnice hlavního hrdiny, a robot Giro, na kterého oba narazí během svého putování. Samozřejmě se dočkáme i dalších postav. Bojový systém by se měl podobat tomu z minulé hry, ovšem některá vylepšení nás neminou. V Japonsku by měla hra pro Game Cube vyjít v prosinci, ostatní data zatím nejsou známa.

Související informace (Baten Kaitos II):
Platforma: Game Cube
Žánr: RPG
Výrobce hry: Monolith Soft (
http://www.monolithsoft.co.jp/)
Vydavatel hry: Namco (
http://www.namco.com)
Vydavatel ČR: není znám
Homepage hry: zatím nemá
Přepokládané datum vydání: Japonsko prosinec 2005

I pokračování letecké série Ace Combat se bude odehrávat před posledním dílem. A to přesně 15 let před událostmi z Ace Combat: Squadron Leader. Moc podrobností o připravované hře s názvem Ace Combat Zero: The Belkan War zatím známo není. Jen, že se stanete členem vládou vytvořené jednotky žoldáků, která patří do 66. letky "Galum". Stejně jako v předchozích dílech se po nebi budete prohánět v široké nabídce reálných letadel, jako jsou například F/A-18C, F-15C, J35J nebo Typhoon. Datum vydání není zatím známo, ale dříve, než v roce 2006 to určitě nebude. Všechny obrázky na této stránce jsou z minulých dílů obou her.

   

Související informace (Ace Combat Zero: The Belkan War):
Platforma: PS2
Žánr: letecký simulátor
Výrobce hry: Namco (http://www.namco.com)

Vydavatel hry: Namco (http://www.namco.com)
ydavatel ČR: není znám
Homepage hry: zatím nemá
Přepokládané datum vydání: Rok 2006

Zdroj: 1up

Diskuze (3) Další článek: GALERIE: Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault

Témata článku: , , , , , ,