Batman od Telltale má vyjít v letošním létě, známe detaily

Telltale odhalili na South by Southwest některé informace z nové hry Batman. A je nač se těšit.

Jedna z hodně podstatných informaci je, že Batman od Telltale nebude vázaný na jakékoliv jiné formy Batmena. Vývojáři doufají, že první díl vydají už v létě a pravděpodobně se bude opět držet osvědčené adventurní receptury.

Scénáře se ujal Pierre Shorette a kreativním řiditelem se stal Nick Herman. Tato dvojka stojí například za hrou Tales from the Borderlands nebo The Wolf Among Us. To znamená, že laťka je postavena opravdu vysoko. Hra mimojiné obdržela M-rating (17+), to znamená, že o krev a bitky nebude nouze.

Vaší postavou nebude nikdo jiný než Bruce Wayne. Přes den milionář, přes noc ochránce města. V příběhu se objeví i postavy, které budou v životě Brucea velmi důležité. Ani tyto postavy se nevyhnou pozornosti. Špatná rozhodnutí je můžou zničit, dobrá postavit na správnou cestu.

Telltales BATMAN Draft.jpg

Děj se nebude nijak zaměřovat na Bat-family (Robin, Nightwing...). Hráči se však můžou těšit na známé postavy jako Alfred Pennyworth, Vicki Vale, James Gordon a Renee Montoya. Telltale si však záporáky drží pěkně pod pokličkou až do premiéry hry.

Tvůrci také oznámili, že je stále brzy na screenshoty nebo videa ze hry. Tak se podělili alespoň fotkou scénáře. 

Váš názor Další článek: Poslechněte si soundtrack k akci Quantum Break na SoundCloundu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,