Batman od Telltale vyjde v srpnu, v obchodech se objeví v září

Warner Bros Interactive Entertainment a Telltale Games uzavřeli novou smlouvu na distribuci dlouho očekávaných her Batman – The Telltale Series a třetí sezónu The Walking Dead.

První epizoda Batman – The Telltale Series bude mít celosvětovou premiéru v srpnu. Vyjde na konzole, PC, Mac a zařízení iOS a Android. V kamenných obchodech se pak objeví od 13. září jako speciální „Season Pass Dics“, který bude obsahovat prvních pět epizod a přístup ke zbývajícím čtyřem.

Studio Telltale je známo poskytováním kvalitního obsahu založeném na celosvětových značkách, takže tato hra bude skvělým přírůstkem do portfolia,“ říká viceprezident Warner Bros Kevin Kebodeaux. „V minulosti jsme s Telltale pracovali na The Wolf Among Us. Vedle Batman – The Telltale Series se těšíme, co přijde příště.“

Zástupce Telltale k tomu dodává: „Jakožto vývojáři a vydavatelé jsme nadšeni, že můžeme rozšířit naši spolupráci s Warner Bros. Je to úžasný partner na spolupráci. Těšíme se, co společně hráčům přineseme.“

16.jpg

Batman – The Telltale Series je epizodická hra oznámená na letošní výstavě E3. Točí se kolem ikonické komiksové postavy od DC, Batmana. Dočkáme se v ní klasických postav jako je Harvey Dent, Alfred Pennyworth, James Gordon nebo Selina Kyle. Další postavy budou odhaleny později.

Studio také chystá třetí sezónu The Walking Dead. Ta vyjde na všech platformách na podzim. Tentokrát se bude příběh točit kolem záhadného nováčka Javiera, který bude pomáhat přeživší Clementine. Stejně jako Batman, i The Walking Dead původně vychází z komiksů. 

15.jpg12.jpg13.jpg14.jpg

Váš názor Další článek: 3DS Unholy Heights: monstra chtějí také spát (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,