Battle for Azeroth bude nové velké rozšíření do WoW, přidá spoustu novinek

Nekonečný boj mezi Hordou a Aliancí se stane hlavním tématem nového rozšíření do slavného MMO World of Warcraft. Datum vydání je zatím neznámé.

 

Novinek přinese rozšíření hned několik. V první řadě musíme zmínit možnost dosažení úrovně 120, přičemž můžete svou postavu okamžitě vylepšit na úroveň 110, abyste se mohli vrhnout do průzkumu nových světů. Do hry také přibudou nové rasy. Do Aliance se přidají Lightforged Draenei, Void Elve a Dark Iron Dwarves a do Hordy zase Highmountain tauren, Nightborne a Zandalari Trolls.

Hra se rovněž rozroste o Kul Tiras obývaný piráty a tajemnými mořskými knězi, kam se vydáte za Alianci a Zandalar, ve kterém sídlí pradávné trolí impérium a vydáte se tam za Hordu. Časem budete samozřejmě pronikat i na území nepřátel. 

kul_tiras_1.jpgkul_tiras_2.jpgkul_tiras_3.jpg
Kul Tiras
zandalor_1.jpgzandalor_2.jpgzandalor_3.jpg
Zandalar

Zajímavé jsou zejména nové herní módy. Jednak Island Expeditions, ve kterém v tříčlenném týmu pronikáte na ostrovy a snažíte se získat zdroje pro válečná tažení. Bojovat můžete buď proti skutečným hráčům nebo pro počítači. Zajímavý je také PvE mód Warfront, který kombinuje MMORPG s RTS. Spolupracujete s dvaceti hráči, budujete svou základnu, vytváříte vojáky a snažíte se udolat pevnost svého soupeře

Kdy DLC vyjde zatím bohužel nevíme, každopádně po novém filmovém traileru jsme rozhodně zvědaví. Blizzard obecně zvládá trailery na jedničku, ale tentokrát se opravdu překonal.

Diskuze (1) Další článek: Ace Combat 7: Skies Unknown vás posadí do virtuálního kokpitu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,