Battle for Azeroth je nejprodávanějším rozšířením pro WoW

Že to má WoWko už za sebou? Ne tak úplně.

World of Warcraft: Battle for Azeroth se stal nejlépe prodávanou expanzí v historii tohoto veleúspěšného fantasy MMORPG. Rozšíření vyšlo 14. srpna a od té chvíle se ho už podařilo prodat úctyhodných bez mála tři a půl milionu kopií. K tomu nepochybně pomohl i vstřícný krok Blizzardu k novým hráčům, kteří on nynějška nemusejí kupovat takzvané battlechesty. Ty obsahují veškerý obsah, který předchází nové expanzi a bez tohoto obsahu jste si dříve nezahráli. Battlechest navíc nebyly úplně levnou záležitostí. S Azerothem už ale není nutné kupovat nic jiného, nepočítáme-li měsíční předplatné, a řady nováčků se tak mohou vesele rozrůstat.

"Battle for Azeroth je finální kapitola konfliktu mezi Hordou a Aliancí. Je vzrušující vidět, jak hráči reprezentují svoji frakci v rekordním počtu a jak se zapojili do našeho příběhu. A to už vůbec nemluvím o tom, že jsme se k nim samozřejmě přidali i my, kteří jsme na rozšíření pracovali,"  řekl jeden ze zakladatelů Blizzard Entertainment, Mike Morhaime.

První raid a PvP sezóna dorazí na začátku září

Blizzard nabídl hráčům také menší harmonogram toho, na co se mohou v následujících pár týdnech těšit. Prvním raidem, který hráči okusí, bude Uldir a těšit se na něj můžeme už 4. září. Spolu s ním se otevřou mythic dungeony a začne PvP sezóna. 

Blizzard v dalším patchi také přidá možnost získat na svoji stranu další spojenecké rasy a klany. Nebudou chybět například Zandalari nebo Tiran.

Váš názor Další článek: Luxusní obrázky z Assassin's Creed Odyssey vás vezmou do Řecka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,