Battle royale od Ubisoftu končí. Hyper Scape vypne servery na konci dubna

Po dlouhých měsících bez jakéhokoliv updatu bylo jen otázkou času, kdy Ubisoft přijde s tímto oznámením.

Hyper Scape jsme poprvé viděli na konci roku 2020, kdy na PC začala beta. Postupně se tento pokus Ubisoftu o proniknutí do battle royale žánru stále vyvíjel. To ale přestalo během loňského března, kdy vyšla třetí sezóna. Od té doby do hry přibyl jediný update. Nedlouho poté přestala i propagace hry na sociálních sítích a bylo jen otázkou času, kdy se Ubisoft rozhodne tuto neúspěšnou akci ukončit. Brány Hyper Scape se nadobro uzavřou 28. dubna

"Vytvořili jsme vertikální, komornější a rychlou střílečku a jsme velmi vděční naší komunitě, že se k nám na této cestě přidala. Vezmeme si to nejlepší, co jsme se naučili, a použijeme to u našich budoucích produktů. Komunitě Hyper Scape děkujeme za vášeň a obětavost pro svět Neo Arcadie." Takto zní oficiální vyjádření Ubisoftu.

Na jednu důležitou věc se ale zapomnělo. Stále není jasné, co se stane s prémiovou měnou a dalšími věcmi, které si hráči do hry pořídili za reálné peníze. Pokud o vše s vypnutím serverů přijdou bez jakékoliv kompenzace, bude to pro Ubisoft další ostuda.

Zdroj: Eurogamer.net

Váš názor Další článek: NetherRealm pracuje na bojovce Mortal Kombat 12. Poukazuje na to uniklá fotka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,