Battlefield 1 dostane vlastní Xbox One S bundle

Pokud přemýšlíte o koupi konzole a láká vás chystaný Battlefield 1, máte skvělou příležitost. Microsoft odhalil tři krásné Xbox One S bundly obsahující hru Battlefield 1.

Nejdražší, ale také bezesporu nejlákavější Xbox One S Battlefield 1 bundle, seženete za 350 dolarů. Jedná se o konzoli s 1TB místa na disku v zeleném vojenském designu. Součástí bundlu bude Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition, která v sobě zahrnuje bonusový obsah, například Hellfighters pack, Red Baron pack či Lawrence of Arabia pack, ale i další bonusy. Součástí bundlu bude také měsíční členství ve službě EA Access. Edice dokonce umožní o tři dny dřívější přístup ke hře, Battlefield 1 si tedy budete moci zahrát již 18. října.

K dispozici budou ale i další dvě levnější varianty. Bude se jednat o 500GB konzole Xbox One S, které se od sebe liší pouze barvou – jedna je v bílé a druhá v černé. Součástí těchto bundlů bude standardní edice Battlefieldu 1 s měsíčním členstvím ve službě EA Access. Tyto bundly seženete za 300 dolarů. Hru si však budete moci zahrát až v den jejího vydání, tedy 21. října.

Battlefield-1-Xbox-One-S-500GB.png

Battlefield-1-Xbox-One-S-500GB-Storm-Grey.png

Váš názor Další článek: Sony zatrhlo modifikace pro Fallout 4 a Skyrim na PlayStationu 4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,