PC | Akce

Battlefield 1943 ještě do konce roku

Včera jsme vás informovali o tom, že se švédští pánové z týmu DICE rozhodli vytvořit pokračování Battlefield Bad Company, aby byl o pár hodin později oznámen další titul s hrdým štítkem Battlefield. Tentokrát se do názvu vloudila číslovka 1943, z čehož snad i historií minimálně poznamenaní jedinci poznají, že se děj bude odehrávat v době druhé světové války, konkrétně v tichomoří.

Jako obvykle se hra řadí do žánru online akčních stříleček, přičemž na vás zůstává volba specializace vašeho vojáka. Můžete si vybrat neohroženého střelce v zákopech, či se snad stát stíhacím esem anebo se raději vrhnout na dráhu medika. Ať už si zvolíte stranu americké námořní pěchoty či císařské japonské námořnictvo, podíváte se do tří známých lokací – jmenovitě Wake Island, Guadalcanal a Iwodžima.

Bitvy se budou odehrávat ve vodě, vzduchu i na souši, takže se dočkáte solidního počtu rozmanitých vozidel a další bojové techniky, včetně autentických zbraní. Primárním cílem hry je samozřejmě multiplayer, nicméně pokud nedisponujete stálým připojením k internetu, k dispozici bude i singleplayer s boty. Pakliže byste se o hře chtěli dozvědět víc, můžete se podívat v těchto dnech do New Yorku, kde se od 6. do 8.února odehrává akce zvaná Comic Con. Vy ostatní si počkejte na léto letošního roku, kdy bude Battlefield 1943 ke stažení pro platformy X360, PS3 a PC.

BF 1943_1.jpg BF1943_2.jpg

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | Onlinová střílečka
Výrobce: DICE | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Recenze: Sonic Unleashed - dvojí osobnost

Témata článku: , , , , , , , , , ,