Battlefield 2042 brzy odstartuje pátou sezónu plnou změn. S novou mapou se podíváme do Česka

EA se i víc jak po roce a půl stále snaží zachránit Battlefield 2042. Jeho pátá sezóna odstartuje 7. června a přinese zásadní změny, jako jsou přepracované loadouty pro vozidla, vrátí se systém správy jednotky a přibydou nové zbraně a vychytávky. Součástí sezóny je také nová mapa zasazená do našich končin. Na první pohled bychom ale nepoznali, že se máme koukat na českou krajinu. 

Součástí mapy Reclaimed, která se inspiruje čtvrtým Battlefieldem, bude třeba vlaková trať ukrytá v lese. Opodál narazíte na opuštěné turbíny či sklady. Nepřítele můžete překvapit i útokem z bunkru vykopaného pod nedalekou horou. Kromě tohoto nováčka uvidíte změny také na mapě Hourglass, na které byste měli v nové sezóně mít lepší možnosti pro krytí. 

Nová sezóna samozřejmě znamená i nový battle pass, jehož ukázku můžete vidět i přímo v traileru. Stále alespoň platí, že je pro hráče k dispozici jeho osekaná verze zdarma. Také není od věci připomenout, že Battlefied 2042 si můžete zahrát v rámci předplatného EA Play, které už je nějakou chvíli dostupné vedle PC i na konzolích. 

Zdroj: PS.Blog

Váš názor Další článek: Po průšvihu s Glumem připravuje Daedalic Entertainment další hru ze světa Pána prstenů

Témata článku: , , , , , , , , , , ,