Battlefield 2042 chystá na začátek prosince obří update. Vrátí se i některé prvky

DICE oznámilo velký seznam změn a oprav, které míří na moderní bojiště.

Co si budeme povídat. Battlefield 2042 startoval ve velmi špatném technickém stavu a rozbitou hru se snaží DICE pomalu ale jistě dávat dohromady. Na začátek prosince se ostatně chystá obrovská aktualizace, která opraví spoustu chyb a bugů a dokonce vrátí do hry některé populární prvky. 

Na oficiálním blogu se tvůrci rozepsali o tom, co všechno se má ve hře změnit k lepšímu. Podstatné prvky jsou jasné - odstranit bugy, zlepšit technický stav hry, nerfnout některé zbraně a dopravní prostředky, zlepšit přehlednost uživatelského rozhraní a pořešit ty nejzásadnější chyby. 

Potěší mimo jiné i malé detaily, které do hry přibydou. Pokud nyní budete například mít málo zdraví, UI vám zvýrazní spoluhráče poblíž, kteří mají lékárničku. Ikonky v prostředí se nyní budou interaktivně zvětšovat a zmenšovat podle toho, jak blízko se nacházíte, takže bude situace mnohem přehlednější. Konečně i poznáme, kdo přesně je v našem týmu a kdo v týmu nepřátelském. 

DICE slibuje také solidně zapracovat na zvukové stránce hry, která je tak trochu nekvalitní. AI boti dostanou dávku inteligence k dobru a hratelnost během zápasů by tak měla být o něco plynulejší. 

Pro více informací rozhodně navštivte oficiální blog

Váš názor Další článek: Herní divize studia Weta Workshop láká na novou hru z milované světové IP

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,