Battlefield 2042 vrátí do hry kultovní mapy i zbraně v novém režimu Hub

Vypadá to, že EA chystá napěchovat nejnovější díl Battlefieldu velkou porcí obsahu.

V letošním dílu válečné série Battlefield bude zcela chybět příběhová kampaň a všechny síly vývojářů se tak soustředí na multiplayer, což rozhodně není špatná zpráva. Právě naopak, právě díky tomu se možná dočkáme nejnabitějšího online balíčku za poslední roky. 

Můžeme-li věřit spolehlivému insiderovi herní branže, nový díl nabídne nový režim jménem Battlefield Hub, který vrátí do oběhu staré kultovní mapy z předchozích dílů série, samozřejmě v remasterované podobě. Půjde o svým způsobem poklonu všem dlouhodobým fanouškům série a trochu bláznivý režim, ve kterém se budete moci vyblbnout jako za starých časů. 

Vše poběží na enginu nového dílu, nové animace a celkový zážitek tedy bude sdílený. Hrát ale budete na remasterovaných verzích starých map, se starými zbraněmi a vojenskou technikou. Podle dalších uniklých informací nepůjde ani tak o součást nového Battlefieldu s ohledem na žebříčky a statistiky, ale spíše bláznivý sandboxový režim, kam se přijdete vyblbnout a zavzpomínat. A to rozhodně nemusí být na škodu. Nic z toho však nebylo zatím potvrzeno, takže si počkejme. 

Battlefield 2042 vychází 22. října letošního roku pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. 

Diskuze (1) Další článek: Nintendo uklidňuje spekulace o Switchi Pro. Vypadá to, že zatím není na pořadu dne

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,