PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Battlefield Hardline se již brzy dočká druhé multiplayerové expanze

Policejní Battlefield Hardline nabírá na obsahu a brzy vyjde jeho druhé multiplayerové DLC. To vystupuje pod názvem Gateway a přinese nové mapy, zbraně, vozidla, vybavení a dokonce i nový herní mód a maskování.

DLC přinese pouze multiplayerové rozšíření, kvantitativně si ale není vůbec na co stěžovat. Nepříliš uspokojivé je, že dosud nebylo oznámeno oficiální datum vydání a dokonce ani cena, víme ale, že se na nás podívá v průběhu ledna a že se ho nejdříve dočkají členové klubu Premium.

Rozšíření toho přinese hromadu. V prvé řadě čtveřici nových map, které jsou inspirované lokacemi USA.

rendition1.img-4.jpg

bt_map_1.jpgbt_map_2.jpgbt_map_4.jpg

Krapet lákavějším přírůstkem je nový herní mód – Capture The Bag. Jak asi tušíte, jedná se o klasický mód Capture The Flag, ale místo s vlajkou utíkáte s velikým množstvím peněz a snažíte se ho přinést do své základny.

capture_the_bag.jpg

Dále přibudou nové zbraně, z nichž tři jsou samopaly, přibude ale také obouručná hasičská sekerka, která zabíjí na jednu ránu.

fire_axe.jpg

Nechybí ani nové zařízení RF Jammer, které je schopno zneškodnit jiná zařízení v oblasti na určitou vzdálenost. Například ho můžete použít k deaktivaci nálože C4.

RF_Jammer.jpg

Nemohou chybět ani nová vozidla, která svým designem jistě potěší všechny nadšence rychlých aut.

BFHL_DLC3_Getaway_Screenshots_Web_07_Ride_Exotic.jpg

bt_car_1.jpgbt_car_2.jpgbt_car_4.jpg

Finální třešničkou jsou nová maskování. Bude se jednat o jakási legendární maskování, pro jejichž dosažení budete muset získat legendární status, což je samozřejmě časově náročné.

Váš názor Další článek: Fantasy akce Scalebound byla odložena až na rok 2017

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,