PC | Akce

Battlefield Heroes už jsou venku

Společnost Electronic Arts oznámila, že neplánuje žádné velké vydání pro svoji střílečku hratelnou zdarma Battlefield Heroes. Namísto toho prý bude postupně rozšiřovat možnosti vstupu do beta testu, až bude ve hře každý, koho to zajímá.

Normálně bychom vydání nějaké hry věnovali pouze krátkou zprávu, ale v případě Battlefield Heroes je situace trochu jiná. Titul totiž nebude mít oficiální uvedení do provozu, ale podle slov zástupců Electronic Arts už v podstatě k dispozici je. Komentovali tak slova svého šéfa, Johna Riccitiella, který tvrdil, že se Battlefield Heroes opozdí. Jedná se prý pouze o hromadné nepochopení principu fungování volné možnosti hraní této hry. Oficiálně je titul v uzavřeném beta testu, ale tento stav se prý už nezmění.

 

Namísto toho, aby došlo k obrovskému ohlášení vydání hry, spojenému s hromadným přílivem hráčů a zvýšenými nároky na servery, rozhodli se vývojáři jít jinou cestou. Postupně rozšiřují možnosti beta testu, kdy rozdávají stále více a více klíčů s přístupem. Jednoho krásného dne tak bude prý mít klíč každý, kdo bude chtít hrát, takže všichni budou testovat již vydanou hru. To je prý hlavní rozdíl mezi zdarma hratelným Battlefieldem a jakoukoliv jinou hrou, která se běžně prodává v krabici. Možná také jednoho dne nebude žádné klíče potřeba, uvidíme.

Zdroj: GI.biz
Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | střílečka
Výrobce: EA | Webové stránky hry
Diskuze (10) Další článek: Video: Lich King a další

Témata článku: , , , , , , , , , , ,