Battlefield Mobile odhaluje první detaily, vyzkoušíme jej koncem roku

Mobilní verze nového Battlefieldu rozhodně nebude o nic pozadu oproti velkému bratříčkovi.

Zatímco všichni netrpělivě vyhlížejí nejnovější díl válečné série Battlefield, nesmíme zapomínat ani na to, že EA chystá také mobilní odnož. Battlefield Mobile se trochu nečekaně objevil v obchodě Google Play a my jsme se mohli podívat na první detaily. 

Především má být hra hratelná zcela zdarma jakožto Free-to-Play titul a hodlá si vypůjčit některé prvky z velkých her pro PC a konzole. Ještě do konce roku se navíc dočkáme prvního testu, i když pouze v Indonésii a na Filipínách. K vyzkoušení bude pouze režim Conquest na mapě Grand Bazaar a chybět nebude ani Battle Pass a kosmetické doplňky za reálné peníze. EA se nezapře. 

Jinak bude mobilní verze nabízet akci v nejlepších tradicích Battlefieldu včetně všudypřítomné destrukce. K mání budou 4 třídy - Assault, Support, Medic a Recon, opět klasika série. Každou postavu si samozřejmě budete moci upravit dle svého, kosmetické doplňky tedy budou hrát velkou roli. Těšit se máme jak na staré, tak nové mapy série a propracovaný systém postupu, díky kterému budete odemykat vylepšení pro vaše zbraně a vojáky. 

Váš názor Další článek: GeForce Now: všechno, co potřebujete vědět o službě v roce 2021

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,