Battlefield V odhalen v premiérovém traileru, míří do druhé světové

Tak Battlefield V se nám dnes konečně odhalil. Po povedené první světové válce se bude věnovat hned následujícímu velkému evropskému konfliktu.

Jak vývojáři při odhalení opakovaně upozornili, série se vrací ke svým kořenům. Takže se snaží klasicky přinést větší a lepší zážitek ve všech ohledech, ale také se zbavit různých nepříjemností. EA se po mnoha skandálech s mikrotransakcemi konečně vydává tou správnou cestou a Battlefield V nemá být pay-to-win, dokonce zmizí premium pass a placené budou pouze kosmetické balíčky. 

Hra bude obsahovat mimo klasického multiplayeru také speciální kooperativní mód a neustále aktualizované online výzvy jménem Tides of War. Nebude chybět ani kampaň se ženskou hrdinkou. Vývojáři tvrdí, že jejich cílem je zaměřit se na osobní příběhy hrdinů druhé světové války a i když bojovali hlavně muži, ženy na bojišti nechyběly.

Battlefield V vyjde 19. října na Xbox One, PS4 a PC. Pokud máte předplatné EA Access, popřípadě Origin Access, zahrajete si hru již 11. října. Pochopitelně můžeme počítat také s betaverzí. Gameplaye jsme se zatím sice nedočkali, ale rozhodně nevynechejte trailer. Více informací již brzy.

Diskuze (4) Další článek: Space Hulk Deathwing: Enhanced Edition - vesmírné strasti (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,