Beat Saber dál válcuje VR, pokořil hranici milionu prodaných kopií

Z Beat Saberu se pomalu stává povinnost pro každého majitele VR brýlí.

Český projekt malého studia složeného ze tří mužů se stal jednou z nejlépe prodávaných her v historii virtuální reality. Sekání kosteček do rytmu v Beat Saberu už dokázalo nalákat více než jeden milion vlastníků VR headsetu a jeho prodeje v tomto odvětví mají jen velmi málo konkurentů. 

Hra přitom neměla žádnou silnou reklamní kampaň ani výraznou propagaci. Všechno stálo jenom na tom, že se mezi lidmi stala populární jak na sociálních sítích, tak v digitálních obchodech jako je Steam. Bonusem pro všechny vlastníky teď může být, že Beat Saber také dostane svůj první balíček nových písní, ve kterých se budete zase moci zdokonalovat. Nový balíček deseti skladeb vás bude stát kolem tří set korun. V případě, že se rozhodnete kupovat písně odděleně, budete platit asi padesát korun za jednu.

Nezapomínejme také, že se Beat Saberu krom prodejního úspěchu podařilo dosáhnout i na nominaci ceny BAFTA za nejlepší debut roku 2018 a držet palce českému klenotu můžete při předávání cen, které se chystá na 4. dubna.

Váš názor Další článek: V nominacích na ceny BAFTA dominuje God of War

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,