Beat Saber v říjnu dostane multiplayer, později také písničky od BTS

Jistě vám neuniklo, že se ve středu nekonala jen prezentace PlayStationu, ale svoji akci měl i Oculus. Československý Beat Saber na něm samozřejmě nemohl chybět.

O multiplayerovém módu pro rytmický hit Beat Saber na virtuální realitě se mluvilo už před dlouhou dobou. Vypadalo to tak, že ho někdy v budoucnu mají vývojáři v plánu do hry přidat. Rozhodně jsme ale nečekali, že to bude takhle brzy. Ve více hráčích se do krájení barevných kostiček budete moci pustit už 13. října

Hned s oznámením studio Beat Games také dalo fanouškům vědět, že dělají co mohou, aby multiplayer byl dostupný na všech platformách ve stejný den. Bohužel to ale vypadá, že hráči s PS4 VR si počkají o něco déle. Stále to nicméně není jasné. Očekáváme, že o situaci s PlayStationem budou vývojáři ještě před vydáním informovat.

To ale není jediná velká novinka ohledně Beat Saberu. V listopadu ho čeká balíček nových písní, na kterém tentokrát spolupracovali se skupinou BTS. V Česku sice stále moc populární nejsou, ale ve světovém měřítku jsou jihokorejští BTS jednou z nejúspěšnějších skupin současnosti.

Váš názor Další článek: Sony potvrdilo zvýšení cen od first-party studií, připlatíme si pár stovek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,