Beavis and Butt-head in Little Thingies – 7 her zdarma

Beavis & Butt-head patří bezesporu ke známým mediálním hvězdám televizní stanice MTV. Dnes vám přinášíme kolekci sedmi her, kde jedna je lepší a zábavnější než druhá. Chcete zabíjet šváby, plivat ze střechy na lidi, vyzkoušet si práci v rychlém občerstvení a mnoho více? Žádný problém!
Beavis & Butt-head patří bezesporu ke známým mediálním hvězdám televizní stanice MTV. Za svůj poměrně krátký život toho zažili opravdu hodně a počítačových hrách se objevili nesčetněkrát. Dnes vám přinášíme kolekci sedmi her, kde jedna je lepší a zábavnější než druhá. Chcete zabíjet šváby, plivat ze střechy na lidi, vyzkoušet si práci v rychlém občerstvení a mnoho více? Žádný problém!

Dnes si tu představíme sedmičku her s jednotným názvem Beavis and Butt-head in Little Thingies. Všechny zde uveřejněné hry vyšly za účelem propagace titulů Beavis & Butt-head in Virtual Stupidity a Little Thingies, které vyšly již v roce 1996. Za jejich tvorbou stála společnost Viacom New Media a jako hrdiny se vybrali, jak je podle názvu všem jasné, kreslené postavičky ze stanice MTV Beavise & Butt-heada. Spolu s nimi v těchto hrách zažijete mnoho akce, dobrodružství a zábavy.

Hra první: Court Chaos
Naši dva hrdinové se dostali na tenisové kurty a zde páchají své nekalé činy - pomocí tenisových míčků odstřelují (a také jsou odstřelováni) příchozími tenisty, kteří se různě schovávají a snaží se všemožnými způsoby dostat na kurt. Za každý zásah tenisty dostanete určitý počet bodů. Občas po plotě přeběhne veverka, kterou když zasáhnete, získáte kanón, s nimž je pak odpalování jedna radost. Celkem máte 15 životů symbolizovaných červenými srdíčky nacházejícími se při spodním okraji herní obrazovky. Jakmile jste zasaženi, ztrácíte jedno z těchto srdíček, když už nemáte žádné, hra končí.

Download (1,8 MB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

Hra druhá: Bug Justice
Název této hry by se dal přeložit jako "spravedlnost pro brouky" a vaším úkolem je v ní zabíjet pomocí lupy a slunečních paprsků nevinné broučky, jež se snaží ukrást vaše cukroví, které vám spadlo na zem. Samotné "smažení" provádíte mačkáním levého myšítka, pravým naopak dupnete nohou a brouci jsou na nějakou dobu omráčeni a jsou pro vás tudíž snadným cílem. Na celou hru máte časový limit půl minuty. Po uplynutí této doby dostanete body za zbylé bonbóny, nějaké vám i navíc přibudou a poté následuje další kolo. Vše takto probíhá až do okamžiku, kdy vás brouci o všechno okradou a vám nezbude nic.

Download (1,8 MB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

Hra třetí: Thank You Drive-Thru
B&B vykonávají práci v jednom "fast foodu", tedy v rychlém občerstvení alá McDonnalds. Beavis hamburgery připravuje, Butt-head je dává zákazníkům u pultu, kteří zpočátku ani moc nechodí, ale po nějaké době se začnou hromadit u pultu a dokonce občas budete muset obsloužit nějakého motoristu. Nebudete-li dostatečně rychlí, zákazníci nebudou spokojeni, přijde váš nadřízený a propustí vás nebo když své jídlo nedostane motorista včas, vystoupí z auta a půjde vás zbít. Za každého spokojeného zákazníka přibude na vaše konto jeden bodík. Takovou specialitkou je hamburger hozený do ventilátoru nebo stejná pochoutka z krys, které občas přeběhnou po pultu, tak to vyzkoušejte!

Download (2 MB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

Hra čtvrtá: Wrecked 'em Ball
V této hře se ocitáte u budovy, která je určena k demolici a teoreticky by se v ní neměl nikdo nacházet. Butt-head si však nedal říct a je v ní. Z oken hází na Beavise různé věci, jako jsou chipsy nebo bonbóny, prostě věci, které se většinou dají jíst. V tomto domě jsou i pracující dělníci, kteří také z oken vyhazují věci, které Beavise mohou zranit - umyvadla, záchody, skříně apod. Sem tam se tu také mihne demoliční koule, před kterou se musíte sklonit. Vaším úkolem je tedy sbírat věci hozené Beavisem, z nichž získáváte energii a zdraví, a těm ostatním se vyhýbat. Jakmile je celé políčko energie zaplněno, stane se z vás "Cormolio" - nepřemožitelný muž, kterému nic nemůže ublížit. To trvá do doby, než energie opět klesne na nulu a vy budete normální.

Download (2,1 MB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

Hra pátá: Hock-a-loogie
Jedni si tuto hru oblíbí, jiní ji budou zatracovat. Hra, která je z těch sedmi asi nejkontroverznější (nebo nejnechutnější ?!?:o). Ocitáte se na střeše vaší milované školy a plivete na hlavy nic netušících chodců a motoristů pod vámi, kteří se samozřejmě po právu zlobí a zvedají hlavu vzhůru, aby vám vynadali. Za tuto činnost přirozeně získáváte body podle toho, jak je objekt, na který plivete, od vás vzdálený. Musíte splnit bodový limit ještě předtím, než vyprší stanovený časový úsek. Když se vám bude hodně dařit, můžete získat "mega-loogie" (do češtiny to překládat nebudu, je to něco jako plivanec s příměsí hlenu :o) Je to hra hodně na přesnost a na rychlost, kde každý milimetr a sekunda rozhodují o tom, zda postoupíte dále, nebo ne. Tak pozor na to!

Download (2,1 MB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

Hra šestá: Change It
Předposlední hrou uzavírající pomalu tento článek je Change It. V té se dostanete do obchodu s elektronikou a vaším úkolem je ovládat skupinku devíti televizorů tak, aby na každém z nich běžela taková televizní stanice, která se B&B líbí. Je velmi těžké pochopit, která to je a trefit se jim přesně do vkusu, dá se proto očekávat, že v této hře moc velkého skóre nedosáhnete. Všechny televize přepínáte pomocí ovladače a za každou správně přepnutou televizi získáte jeden bod, jestliže se spletete, bod se vám odečítá. Na celou hru máte celkem 40 sekund.

Download (1,5 MB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

Hra sedmá: Air Guitar
Posledním kouskem je taková hra-nehra. Je to spíše program, v němž můžete projevit svou kreativitu a hudební talent. Máte zde jednu oktávu a na ní si můžete vyzkoušet zahrát nějakou písničku. No, písničku asi není to pravé slovo, jde spíše o zvuky, které vydávají B&B - zpěv (řev), říhání, prdění. Takže jak sami můžete vidět, hudba to asi přinejmenším nebude, leč zábavné to je hodně. Celé dílko, které složíte, si můžete nahrát a uložit do PC (doba nahrávání je omezena jen na 15 sekund).

Download (900 kB) zde; VypalCD zde.

Beavis and Butt-head in Little ThingiesBeavis and Butt-head in Little Thingies

U všech výše jmenovaných her oceníte hlavně skvělou hudební stránku, kde si hlavně užijete spousty komentářů od hlavních protagonistů, bezvadnou rockovou muziku, bezchybný zvuk. Dalším společným jmenovatelem je hratelnost, která je opravdu na vysoké úrovni. Tak, co říci závěrem? Snad jen: dobře se bavte!

Váš názor Další článek: Gem Master – další zdařilý klon Tetrisu

Témata článku: , , , , , ,