Behemoth chystá novou hříčku

Pokud jste, stejně jako statisíce a miliony dalších hráčů, propadli kouzlu casual her, pravidelně distribuovaných skrze Xbox Live, či Playstation Network, jistě jste zaznamenali existenci povedené akční prasárničky - Castle Crashers. O jejích kvalitách ostatně svědčí i fakt, že se právě tato hříčka stala XBLA hrou minulého roku.

Její tvůrci - studio Behemoth - však v žádném případě neusnuli na vavřínech, a prostřednictvím svého blogu již připravují fanoušky na příchod zbrusu nové hry. Jelikož se ale chystaný titul nachází teprve v rané fázi vývoji, odmítlo studio zveřejnit jakékoliv bližší detaily. To jim ovšem nezabránilo rozvířit na domácím fóru zajímavé debaty.

Dan Paladin z jmenovaného studia k tomu prozradil následující: "Zrovna si pohráváme s ideou nové hry. Ano, čtete správně! Bohužel vám však prozatím nemohu prozradit nic bližšího. Mohu ovšem s klidným svědomím potvrdit, že se všechno zdá býti na správné cestě. Všem, kterým jsme hru ukázali, se náramně líbila. Již brzy snad začneme zveřejňovat i nějaké obrázky."

Tak co myslíte, že si pro nás tamější programátoři připravili? Půjde snad o pokračování Castle Crashers? A pokud ano, proč se tvůrci piplali s DLC packem? A nebo to bude něco úplně nového? Ať už to ale bude cokoliv, je jisté, že chvíli potrvá, než si to budeme moci osahat. Stačí se podívat, jak dlouho trvalo zmiňovanému studiu dokončit Castle Crashers.

Zdroj: The Behemot Blog

Váš názor Další článek: DLC rozšíří Mortal Kombat vs. DC Universe o další postavy

Témata článku: , , , ,