Beta World of Warcraft: Shadowlands začíná příští týden

Během příštího týdne začíná beta očekávaného datadisku Shadowlands, byla také oznámená limitovaná sběratelská edice.

Blizzard během včerejšího streamu oznámil, že beta datadisku Shadowlands začíná během příštího týdne. Blizzard také všem dal na vědomí, že pozvánky do betay na sebe nenechají dlouho čekat a budou chodit během celého léta, takže se všichni ujistěte, že jste podali svou přihlášku na oficiálních stránkách.

Beta je údajně kompletní, ale tak jako v každé betaverzi i zde bude spousta obsahu v rozpracované fázi, a proto maximální dosažitelný level bude 60. Šťastlivci, jež dostali svou pozvánku si budou úplně poprvé moci osahat legendary rune crafting, PvP změny či dokonce zaraidovat nový dungeon Castle Nathria. 

shadowlands-limited-collectors-edition-2.jpg

Oznámena byla také limitovaná sběratelská edice, která bude obsahovat:

  • Vázanou knihu o Shadowlands
  • Shattered sky podložka pod myš
  • Sbírku čtyř sběratelských broží 
  • Sběratelský soundtrack Shadowlands
  • Digitální klíč Epic Edition, který vám přidá dalších 30 dní herního času a všechny Epic Edition doplňky: Ensorcelld Everwyrm mounta, Anima Wyrmling pet, Eternal Traveler’s Hearthstone, kosmetický efekt zbraně Illusion: Wraithchill a Shadowlands-level character boost.

Předobjednávky a ceny by měly být k dispozici během pár následujících dní. Vydání Shadowlands je plánováno na letošní podzim.

Váš názor Další článek: Hry zadarmo nebo se slevou: balíček adventur a Watch Dogs 2 zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,