Betatesting American Conquest

Také v případě realtime strategie American Conquest jsme se dočkali veřejného betatestingu, kterého se tak může zúčastnit opravdu každý z vás - samozřejmě musí mít patřičnou dávku štěstí, aby se ocitl mezi vybranou smetánkou. Samotné soubory hry budou zřejmě ve většině případů šířeny přes Internet, co do velikosti by však neměly překročit "relativně přijatelnou" hranici 200 MB. Více informací najdete na této stránce.

Více informací o hře samotné vám jisto jistě poskytne naše lednové interview, ze kterého pochází i následující výňatek:

Doupě: Vaše hra pokrývá období od objevení Nového světa až po zrod USA. Budou mise historicky přesné, založené na skutečných událostech?

O.J.: Přirozeně, to je o co se snažíme - udělat hru historicky tak přesnou, jak jen to půjde. Budeme historii přikládat vyšší důležitost než tomu bylo u Cossacks, takže se hráči budou moct naučit dokonce ještě mnohem více. Půjdeme od Kolumbova přistání v Americe až po formování USA - to je více než 300 let historie. Stále se ovšem nebude jednat o učebnici historie o USA, je to hra a některé historická fakta mohou být přeci jen poněkud upravena.

Na závěr si vychutnejte ještě dvojicí obrázků:

American Conquest American Conquest

Související informace (American Conquest):
Homepage hry: http://www.gsc-game.com/df_projects.asp#conquest
Výrobce hry: GSC Game World
Distributor hry: ?
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: 2. čtvrtletí 2003

Zdroj: Gamer`s Hell

Váš názor Další článek: Zbrusu nová mapa pro Mobile Forces

Témata článku: , , ,