Bethesda láká na neoznámenou novinku odpočtem ve stylu Falloutu

Na Amazonu se zase jednou objevila pořádně zajímavá novinka. Co nás asi čeká?

Na obchodu Amazonu se objevil nový produkt od Bethesdy, který slouží jako rezervace pro zatím neoznámený titul. Vypadá to, že by se vydavatel mohl pokusit po Falloutu 76 pokusit vrátit sérii zpět mezi živé novým titulem. U produktu je totiž mimo jiné také přiložené video, které zobrazuje odpočet ve stylu Falloutu. 

Na stránce jsou uvedené platformy PS4, Xbox One a PC a cena je nastavená na klasických 59.99$. To naznačuje, že by se mělo jednat o plnohodnotný nový titul. Právě cena AAA her je většinou u jejich základní edice na šedesáti dolarech. Uvedené datum vydání 31. prosince se běžně používá u produktů, pro které zatím skutečné datum vydání není známé. 

O co přesně se jedná se asi ještě chvíli nedozvíme. Přece jenom je pro Bethesdu docela typické, že ukazuje až produkty, které jsou připravené jít do světa. Spekulace hovoří o tom, že by nás mohl čekat remaster Falloutu 3, nebo Fallout: New Vegas. Samozřejmě nás ale může Bethesda také tak trochu tahat za nos a využívat popularity Falloutu k propagaci úplně jiné hry. Nezbývá nám, než zatím čekat. Na co nás Bethesda připravuje podle vás?

Diskuze (8) Další článek: Nová generace Xboxu by se mohla představit už na letošním E3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,