Bethesda opravdu neplánuje remastery Morrowindu a Falloutu

Když remaster, tak Skyrim. Na Morrowind nebo první Fallout můžeme podle výkonného ředitele Bethesdy Todda Howarda zapomenout.

Podle výkonného ředitele Bethesdy nemáme zatím počítat s tím, že by se objevila předělávka legendárního RPG z roku 2002 ze série The Elder Scrolls. Tvrdí, že je to podle něj zbytečné, protože hra je zpětně kompatibilní na Xboxu One a preferuje tento způsob před remasterováním. Dost podobný postoj má Howard i k původnímu Falloutu, který si podle jeho slov mohou fanoušci zahrát znovu na PC, pokud si chtějí prožít příběh znovu.

"Líbí se mi, že stále můžete hrát Morrowind i nyní na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě. Jsem rád, že Sony, Nintendo, Microsoft i další dávají lidem možnost si hry zahrát i po tolika letech přesně tak, jak byly vytvořené. Tohle ve skutečnosti před remasterováním her upřednostňuji," řekl Howard.

"Na remaster Skyrimu jsme samozřejmě museli také vynaložit velké úsilí, ale ta grafická podoba byla už v původní verzi docela blízka tomu, čeho jsme chtěli dosáhnout. V případě něčeho jako Morrowind ale osobně nijak netoužím po remasteru," dodal.

The Elder Scrolls III: Morrowind vyšlo na PC a Xboxu v roce 2002 a je jedním z oblíbených dílů mezi fanoušky série. Jeho prostředí jsme si nedávno mohli vychutnat také v rozšíření Morrowind pro The Elder Scrolls Online.

Vracíte se ještě k původnímu Morrowindu nebo Falloutu?

Diskuze (2) Další článek: Steam si posvítil na podvodníky a dvojnásobně překonal rekord v počtu banů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,