Bethesda ustoupila a hráčům tašky ze sběratelky nakonec vymění

Poctivé látkové batohy podle Bethesdy měly být příliš drahé. Teď se jí ale snaha ušetřit prodraží zřejmě ještě více.

Pro Bethesdu se Fallout 76 stal jedním obrovským průšvihem. Nejdříve se hráči na hru vrhli jako smyslů zbavení a připravili ji na Metacriticu i o tu poslední špetku důstojnosti, následně se projevila také nestabilita serverů a aby toho nebylo málo, začali si hráči s Armor Edicí hry stěžovat, že jejich tašky vypadají jinak, než bylo inzerováno. Jak se později ukázalo, exkluzivní tašky z látky navíc dostali influenceři a spousta lidí tak hrozila žalobou za klamavou reklamu. 

Se svým prvním pokusem o nápravu této křivdy Bethesda hodně tvrdě narazila a schytala spíše jenom výsměch, když hráčům nabídla omluvu a 500 atomů (herní měny), za které si nemůžete koupit ani herní "repliku" této tašky. Ta totiž ve Falloutu stojí 800 atomů. Nakonec ale asi někomu došlo, že to rozzuřené hráče neumírní, a tak se přece jenom všichni nespokojení dočkají nápravy. Bethesda teď nabídla výměnu svých nylonových batohů za látkové. Stačí studio kontaktovat do 31. ledna. 

Fallout 76 vyšel v listopadu a nejen, že neuspěl u hráčů ani kritiků, ale také zjevně selhal v prodejích, protože hned po dvou týdnech putoval do slevové akce. Přečíst si můžete i naši recenzi výše.

Váš názor Další článek: Veřejná beta akce Insurgency: Sandstorm startuje o víkendu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,