Bez karty nebo bankovního účtu. Plaťte za hry snadno a bezpečně

Reklama 6. července 2022
Užijte si hraní internetových her naplno a neřešte, zda vám někdo při placení v online světě nevysaje bankovní účet.

Využijte bezpečné a rychlé placení, díky kterému snadno dobijete herní účet nebo si nakoupíte doplňky bez toho, aniž byste museli zadávat číslo své kreditní karty. Poradíme, jak na to!

Přestože se platební karta nebo bankovní účet staly běžnou součástí života a máme je k dispozici nejen v peněžence nebo chytrých telefonech a hodinkách, neměli bychom zapomínat na to hlavní, a tím je bezpečnost.

Pakliže přemýšlíte nad tím, jakou formu placení zvolit a ideálně pak dobíjet kredit za hotové, vyzkoušejte paysafecard PIN od Sazky. Je to nejjednodušší způsob, jak platit on-line „v hotovosti“ a bez zbytečných obav.

S kupóny paysafecard lze zaplatit online počítačové, konzolové a mobilní hry. Herní účet si můžete dobít na několika e-shopech od nejznámějších portálů, jako jsou EPIC games, Steam, Wargaming.net, PlayStation a další. Pokud si nejste jistí, kde všude je možné platit s paysafecard, navštivte hlavní webové stránky, na kterých je přehledně vypsán seznam všech e-shopů, nebo stačí sledovat logo paysafecard na platformách distribuující hry.

Jak začít?

Paysafecard PIN seženete na prodejnách společnosti SAZKA. Má podobu šestnáctimístného kódu, který pak jednoduše zadáte při placení. PIN můžete nabít na hodnotu 200 Kč, 500 Kč, 1 200 Kč nebo 2 500 Kč. Důležité je, že částku nemusíte vyčerpat celou, ale platit můžete postupně. Navíc až do poloviny srpna můžete se Sazkou soutěžit o PINy služby paysafecard v celkové hodnotě 100 000 Kč.

Založte si účet a mějte přehled o všem

Mít přehled o financích je nezbytné, a proto se vám určitě vyplatí účet My paysafecard. Můžete si propojit více PINů na jednom místě a získat tak lepší přehled o tom, kolik peněz vám na účtu zbývá. Placení usnadní také aplikace, která je dostupná ve verzích pro iOS i Android.

Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na závody od Ubisoftu a Killing Floor 2 zdarma

Témata článku: ,