Bez účtu i „kreditky“. Plaťte za své oblíbené hry pomocí Paysafecard

Reklama 17. června 2022
Chcete si užít online hraní ještě více, a to bez nutnosti platit kartou nebo přes bankovní účet? Vyzkoušejte placení pomocí Paysafecard PIN od Sazky.

Tímto kódem jednoduše zaplatíte ve webshopu, ve kterém chcete nakupovat, hrát nebo stahovat. Od 13. června do 14. srpna navíc můžete hrát o PINy v hodnotě
100 000 korun. 

Kupóny Paysafecard podporují ty nejznámější počítačové, konzolové a mobilní hry, a dokonce i některé aplikace a služby, jejichž seznam najdete přímo na stránkách Paysafecard. Platit můžete třemi způsoby, a to zakoupeným PINem, pomocí mobilní aplikace nebo „my paysafecard“ účtu.

První možností je předplacený 16ti místní PIN kód, který zakoupíte na terminálech společnosti Sazka. Zde si jednoduše vyberete, jakou částku chcete na svůj PIN nahrát a pak s ní libovolně platíte. Placení pomocí kuponů usnadní i mobilní aplikace, která je dostupná pro Android i iOS. Díky aplikaci budete mít neustálý přehled o dění na vašem účtu. Umožní vám také platit naskenováním QR kódu.

Soutěžte o PINy

Kupóny Paysafecard můžete zakoupit v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1 200 Kč a 2 500 Kč. Čerpat je můžete libovolně. „Od 13. června do 14. srpna spouštíme soutěž o PINy Paysafecard v hodnotě 100 000 korun, které můžete využít pro libovolné platby na internetu, takže si jednoduše a bez zadávání citlivých informací dobijete herní účet nebo zakoupíte herní doplňky,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb Sazky.

Více plateb? Založte si účet!

Pokud chcete, aby placení v online světě bylo ještě jednodušší, využijte účet „my paysafecard“. Nemusíte si tak pamatovat PIN kód a svůj účet si jednoduše dobijete kdekoliv na terminálech Sazky. Do účtu si můžete vložit i zakoupené PINy. Budete tak mít lepší přehled o tom, kolik jich máte k dispozici. S Paysafecard kupóny můžete navíc platit i za předplatné, jako je například Spotify, Deezer nebo za prémiová členství či aplikace společností Google Play nebo Microsoft.

Další článek: EA poprvé odhalí pokračování arkády Skate v červenci včetně prvních záběrů ze hry

Témata článku: ,