Bezpečný a snadný nákup kryptoměn? Vyzkoušejte paysafecard

Reklama 3. srpna 2022
Rádi byste investovali do Bitcoinu, ale hledáte jiný a bezpečnější způsob, jak tuto kryptoměnu zakoupit? Pořiďte si ho snadno a anonymně pomocí paysafecard PIN od Sazky, který umožní nákup bez zadávání osobních či bankovních údajů.

Bitcoin patří mezi nejpopulárnější virtuální měnu. Lze ho zakoupit či vyměnit prostřednictvím burz, směnáren či přímým obchodem. Mezi další způsoby, jak ho získat patří i bitcoinové bankomaty či investice do CFD.

U všech zmíněných možností koupě či prodeje dochází k ověřování osobních údajů a zadávání čísla karty, které mohou být ve finále nebezpečným rizikem a v ojedinělých případech vést ke zbytečné ztrátě peněz. Existuje ale i jiná varianta, která je pro bitcoinové nadšence snadnější a bezpečnější: paysafecard.

Pokud byste rádi investovali do Bitcoinů bez ID, může být pro vás paysafecard správnou volbou. Výhodou je, že nevyžaduje, abyste vlastnili bankovní účet, nebo zadávali osobní údaje. Brokeři, kteří přijímají paysafecard, tak umožňují investovat bez toho, aniž byste se museli bát zneužití svých osobních údajů.

Paysafecard jako cesta k Bitcoinu

Paysafecard má podobu kupónu, který obsahuje PIN, který jednoduše zadáte a použijete při online platbách. Vyhnete se tak zadávání platebních a osobních údajů. Paysafecard lze zakoupit na všech terminálech společnosti Sazka. Další výhodou je, že peníze můžete čerpat libovolně a dle svého uvážení. Pro větší kontrolu zůstatku na kupónu slouží i mobilní aplikace pro Android i iOS, takže budete mít přehled o vašem účtu kdekoliv a za jakékoliv okolnosti. Navíc, když si na terminálu Sazky pořídíte PIN Paysafecard v minimální hodnotě 500 korun a zaregistrujete ho na webu, můžete hrát o PINy v celkové hodnotě 100 000 korun. Akce platí až do 14. srpna.

Jak to ve skutečnosti funguje?

Výhodou paysafecard je, že podporuje řadu aplikací a služeb, které naleznete přímo na stránkách paysafecard. Před koupí Bitcoinu se ujistěte, zda nákup pomocí této platební metody daná platforma podporuje. I přesto, že je platba pomocí kupónu zdarma a zcela anonymní, některé z brokerských společností mohou požadovat poplatek za vklad. Více informací pak naleznete na webových stránkách konkrétních společností.

Další článek: Majitelé Warhorse mění jméno. Koch Media prý bylo pro spoustu lidí těžké vyslovit

Témata článku: ,