Biomutant v novém preview videu ukazuje klíčové prvky | GC

Mutantní zvířátka stále čekají na vydání. Zatím se nám alespoň připomínají v krátkém videu, které shrnuje zásadní prvky hry.

Podle původních plánů jsme se měli touto dobou již prohánět světem zmutovaných tvorů a kosit jednoho mutanta za druhým. Místo toho si ale mývalí hrdina hry BioMutant dále podřimuje v zimním spánku a my tam musíme jenom netrpělivě čekat. Alespoň malé zkrácení tohoto času nám teď nabízí preview video představující, co nás ve hře čeká.

Čekají nás barvité a nepříliš brutální souboje s nepřáteli, kterých se na nás budou valit opravdu nekonečné hordy. BioMutant tak nebude nevhodný ani pro mladší ročníky hráčů. Můžeme se těšit na RPG prvky, které silně ovlivní to, jakým způsobem se váš mývalí hrdina bude prezentovat. Upravovat můžete jak svého hrdinu, tak i jeho výbavu. Pohybovat se budeme v otevřeném světě, ale nepočítejte příliš s mapou a možnostmi ve stylu Zaklínače. 

BioMutant zatím nemá přesné datum vydání, i když původně bylo stanovené na letošní léto. Kdy se ho dočkáme tak zatím nevíme. Vyjít má na PC, Xbox One i PS4.

Váš názor Další článek: Need For Speed: Heat přinese moderní soundtrack s příchutí elektroniky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,