Bioshock - multiplayer ani demo nebude

Rozhovor s tvůrci Bioshocku, který se objevil na nově spuštěných oficiálních stránkách hry, způsobil v řadách PC hráčů zklamání a poprask. Z úst lidí stojících za vývojem hry totiž vypadlo několik vyjádření, které rozhodně nepůsobí potěšujícím dojmem. Předně se jedná o multiplatformovost titulu, kdy autoři uvedli, že hra bude orientovaná primárně na Xbox 360 (což sebou zpravidla přináší i neduhy v PC verzi). Další negativní zprávou budiž absence multiplayeru, který by byl údajně zbytečný a musela by se kvůli němu měnit značná část příběhu. K dispozici bude ale jakási komponenta, díky které si hráč bude moci pravidelně stahovat nové objekty a materiály do hry. Negativně zněla odpověď i na otázku demoverze, se kterou se prozatím nepočítá (a podle předpokladů nevyjde dříve než hotová verze hry).

Druhořadou informací je pak skutečnost, že Bioshock se patrně bude prodávat pouze v klasické krabicové verzi a s žádnou speciální se prozatím nepočítá. A uspokojení na závěr; červnové datum vydání je naštěstí stále aktuální.

   

Irrational Games ve své dílně už pět let připravují nepřímého následovníka legendárního System Shocku 2 s podobným názvem Bioshock. Střílečka z prvního pohledu se bude odehrávat v utopickém podmořském městě. Do cesty se vám při jeho procházení postaví velké množství nepřátel obdařených údajně skvělou umělou inteligencí. Vzhledem k pozadí nebude nouze o geneticky upravené mutanty a všelijakou robotickou havěť. Krom střílení z klasického arzenálu zbraní se dočkají i příznivci taktického uvažování. K dispozici budou například bioskenery, které vám odhalí slabiny nepřátel, takže nebudete muset zbytečně plýtvat střelivem.

Související informace (Bioshock):
Platforma:
PC, Xbox 360
Žánr: Akční RPG
Výrobce: Irrational Games
Vydavatel: 2K Games
Datum vydání: červen 2007

Zdroj: JeuxVideo

Diskuze (3) Další článek: GTA: Vice City Stories míří na PS2

Témata článku: , , , , , , , ,