BioWare odhalil své zbrusu nové MMORPG Shadow Realms

Po ukázkovém lákání hranými teasery jsme se konečně dočkali odhalení nového projektu BioWare.

Bylo zcela pochopitelné, že z útrob příběhových mistrů dorazí nové RPG či MMO, a byla to sázka na jistotu. BioWare představil MMORPG Shadow Realms, které spojí prvky fantasy a moderní doby do jednoho chutného celku. Hra vyjde v roce 2015 pro PC, jiné formáty zatím nebyly zmíněny.

shadow_realms__hr.jpg

V této asymetrické online hře se čtyři superhrdinové spojí v kooperačním dobrodružství proti jednomu nepříteli, taktéž ovládanému hráčem. Shadowlord bude mít mocné schopnosti a dokáže manipulovat prostředím okolo, zatímco superhrdinové budou mít svou vlastní plejádu schopností, které půjdou ideálně využít v tandemu.

worldofumbra01.jpg worldofumbra02.jpg worldofumbra04.jpg

Ať už budete hrát za ty hodné či ty zlé, budete dostávat zkušenosti, kterými vylepšíte své postavy. Nechybí třídy jako Válečník, Asasín, Kouzelník, Ranger, Warlock a Klerik, což jsou sice zcela klasické třídy z RPG, ale moderní zasazení hry jím propůjčí unikátní vzhled a přístup k dosud neviděnému arzenálu zbraní.

Základním pilířem hry má být neustále se rozvíjející příběh, do kterého vývojáři hodlají přidávat neustále nový obsah a zážitky, což zaručí, že půjde titul hrát prakticky donekonečna. Epizodický obsah pak zaručí, že se bude hra podobat televiznímu seriálu. Prozatím není známé, zda titul využije měsíční poplatky nebo jiný způsob monetizace, na to je však ještě času dost. Prozatím se můžete přihlásit k alfatestu.

Diskuze (1) Další článek: Venku je dvojice komentovaných videí z Assassin's Creed: Rogue

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,