BioWare slibuje příští týden nové informace o dalším Dragon Age

Už tento měsíc bychom se měli dočkat oficiálního oznámení pokračování oblíbeného RPG.

Vývojář Casey Hudson z BioWare potvrdil, že se chystá nové oznámení o dalším dílu fantasy série Dragon Age. Studio prohlašuje, že série je pro něj nesmírně důležitá a těší se na další práci s ní. Proto se nemusíte bát, že oznámení o budoucnosti Dragon Age by mohlo být ve stylu "Další hry už nečekejte". Na blogu BioWare potom Hudson uvedl, že ohledně budoucnosti série se dozvíme více již velmi brzy, pravděpodobně na cenách The Game Awards 2018 už příští týden. 

"Pokud jste sledovali náš blog, nebo Twitterové účty mojí maličkosti či Marka Darraha, tak určitě víte, že ohledně Dragon Age něco chystáme a že máme v plánu nějaké tajné projekty. Dragon Age je pro nás nesmírně důležitá franšíza a jsme nadšení, že v ní můžeme pokračovat," stojí na blogu.

Nové Dragon Age už několikrát BioWare v tomto roce skloňovalo. Právě Mark Darrah byl nejdříve potvrzen jako výkonný producent, ale následně tohle tvrzení BioWare popřelo s tím, že je ještě spousta věcí v řešení. Zatím poslední Dragon Age vyšlo v roce 2014, kdy zaznamenalo opravdu velký úspěch. Bude pokračování dělat svému jménu čest tak, jako jeho předchůdce? Na odpověď na tuhle otázku si ještě počkáme, ale aspoň už brzy budeme vědět, na co čekáme.

Diskuze (5) Další článek: Bethesda nabídla majitelům Falloutu 76 odškodnění, to ale pokulhává

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,