Blacksite: Area 51 je v obchodech

Zahraniční koncern Midway vydal tiskové prohlášení, v němž seznamuje herní veřejnost s vyexpedováním Blacksite: Area 51 do obchodů. Obyvatelé Severní Ameriky tak mají možnost prozkoumat tajemnou vojenskou základnu v Nevadské poušti již nyní, zatímco Evropané si budou muset ještě několik málo dnů počkat. Na závěr odstavce ještě dodáme, že vydání se samozřejmě týká pouze PC a X360 verze hry. Majitelé třetího Playstationu si budou muset počkat minimálně další měsíc.

Určitě neexistuje nikdo, kdo by neslyšel o únosech mimozemšťany. Jednoduše si na vás počkají až pojedete autem po venkovské silnici, pustí EMP, bliknou vám do očí a jste pasé. To co však nevíte je, že některé z těchto veselých ufonků americká armáda zajme a provádí na nich pokusy pro novodobý výzkum v rámci utajovaného programu vlády Spojených států. To se jim však přirozeně nelíbí a snaží se z oblasti uniknout (jak sami správně tušíte, jedná se o Oblast 51). V drtivé většině případů jsou však nebozí emzáci chyceni a pověšeni za kulky do průvanu.
 
Nakonec se jim však povede prolomit veškerá bezpečnostní opatření, rychle převezmou velení nad stanicí a obsadí i blízké město u základny. Jelikož mají lepší schopnosti než lidé, je zapotřebí zvláštní jednotky, která by jim řádně natrhla půlky. A velitelem této jednotky není nikdo jiný než vy. Příběh není příliš originální, i přesto však autoři slibují, že bude solidní a díky tomu tak vydržíte až do samotného závěru. Více v našem obsáhlém preview.

Související informace (Blacksite: Area 51):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Žánr: akce
Výrobce: Midway (
http://www.midway.com/)
Vydavatel: Midway (
http://www.midway.com/)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz/)
Homepage:
http://www.blacksitegame.com/
Datum vydání: 12. listopadu 2007 (PC, Xbox 360)

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Chyba s demoverzí Uncharted opravena

Témata článku: , ,