X360 | RPG

Blíží se druhý Deathspank

I když se příjemná arkádová hříčka Deathspank objevila na trhu teprve minulý měsíc, vedení Hothead Games již nyní oznámilo druhý díl. Ten se na trhu celkem překvapivě objeví již za pár týdnů (21. září na PSN, 22. září na XBLA) a přijde vás na 15 dolarů.

Zatím to vypadá, že nejde o žádnou rychlokvašku - na hře se podle všeho pracovalo simultánně s prvním dílem - přičemž tvůrci slibují, že Thongs of Virtue bude o dobrou polovinu delší než původní hra. Výrazně obsáhlejší dějová linka však není to jediné, na co budou vývojáři lákat.

Do finální verze se dostaly rovněž nové lokace (moře, Severní pól atd.) a širší zbraňový arzenál, v němž se našlo místo i pro moderní nástroje smrti. Pokud nicméně očekáváte, že si do druhého dílu přenesete postavu z první hry, máte smůlu, všichni budou opět začínat hezky od nuly.

A nedočkáte se ani online multiplayeru, na který zase nezbyl čas. K dispozici vám tak bude alespoň offline kooperativní mód pro dva hráče, v němž bude váš parťák moci přepínat mezi dvěma postavami.

Zdroj: Kotaku

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: RPG
Výrobce: Hothead Games
Začátek prodeje: 21. září 2010 (PS3); 22. září 2010 (X360)
Váš názor Další článek: Dreamcast stále žije

Témata článku: , , , , , ,