Blíží se uzavřená beta MMOG Fury

Chystané online RPG Fury má, zdá se nakročeno správným směrem. Vývojáři se totiž dušují, že se hráčům zmiňovaného titulu vyhne zdlouhavý proces sbírání zkušenostních bodů, bez jejichž rozsáhlé kolekce si ve většině onlineovek moc nezahrajete. Místo toho lidé ze společnosti Auran přislíbili nekončící akci, která vás údajně pohltí od první lognutí až do závěrečného odhlášení.

Není tak divu, že tvůrci už nyní očekávají tisíce nadšených hráčů, kteří se přihlásí do uzavřeného beta-testu, jehož spuštění je naplánováno na pátek, 6.července. Všem šťastlivcům, kteří obdrží mail s pozvánkou se tak naskytne příležitost vyzkoušet si několikero herních módů, které vývojáři uvolnili. Prvním z nich je nový, lehce vylepšený tutorial, druhým pak nové oblasti, již jsou osety obchodníky, kteří vám zajistí nejrůznější vybavení. Krom toho bude v pátek vypuštěná beta obsahovat i několikero drobnějších úprav hratelnosti.

I přes to, že Fury sází spíše na čistou akci začlenili tvůrci do hry postupný vývoj postav, který titulu propůjčuje nádech RPG, přičemž snaha autorů spočívá v tom, aby záleželo víc na schopnostech hráče a jeho charakteru, než na vybavení. Jinými slovy, ani když budete hru hrát měsíce a seženete si perfektní výzbroj, tak to neznamená, že vás neporazí někdo, kdo se po herním světě pohybuje sotva pár týdnů.

Související informace (Fury):
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: Auran Games (
http://www.auran.com/)
Vydavatel: Gamecock Media Group (
www.gamecockmedia.com)
Homepage:
http://www.unleashthefury.com/
Předpokládané datum vydání: Q4 2007

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Galerie: Guild Wars: Eye of the North

Témata článku: , , , , , ,