Blizzard bojuje proti cheaterům

Legendární studio Blizzard se rozhodlo setrvat v boji proti cheaterům z celého světa, což vedlo ke smazání dobrých 350 tisíc účtů služby Battle.net. Tamější zaměstnanci totiž zjistili přítomnost nekalých praktik (rozumějte cheaty a hacknutí) u některých hráčů StarCraft a Diablo 2, díky čemuž byli jejich accounty vymazány ze systému.

Blizzardi ji ovšem dávají ještě jednu možnost, když prozradili, že se jedná pouze o 30 denní ban, po jehož vypršení si budou moci postižení hráči vytvořit nový účet. Pokud se ovšem znovu dopustí přestupků proti hráčské etice, budou odměněni banem permanentním.

"Ve snaze i nadále udržovat hraní zábavné a férové pro všechny uživatele služby Battle.net jsme se museli uchýlit k eliminaci cheaterů, objevujících se ve StarCraftu a druhém Diablu. Pro jistotu tedy znovu připomínáme, že si vyhrazujeme právo zrušit účet, stejně jako CD key, všem hráčům, kteří se rozhodnou podvádět. Podvádění kazí herní zážitek slušným hráčům a proto nebude tolerováno."

Hráči jsou, zdá se, i nadále nepoučitelní. Před pouhými dvěma týdny přitom bylo zabanováno přibližně 8 tisíc účtů hráčů Warcraft 3, kteří se dopustili stejného přestupku.

Zdroj: Shacknews

Diskuze (3) Další článek: Lucy Pinder hraje GoW2

Témata článku: , , , , , ,