Blizzard možná pracuje na nové střílečce z pohledu první osoby

Pracovní nabídky Blizzardu nasvědčují, že chystá novou střílečku z nové značky.

 

Spekulace rozvířil NeoGAF, jehož uživatelé si všimli, že v pracovních nabídkách Blizzardu se objevují tři práce související s jakýmsi neoznámeným projektem. Noví zaměstnanci pak mají nastoupit do sídla Blizzardu v Irvine v Kalifornii.

První pozice je představena jako vedoucí softwarový technik, který bude pracovat na robustním enginu pro střílečky z pohledu první osoby. Ideálním kandidátem je někdo, kdo má zkušenosti s prací na střílečkách nebo jiných akčních hrách.

Další pozice je opět uvedena jako vedoucí softwarový technik, který dokáže využít engine pro střílečky z pohledu první osoby. Ideálním kandidátem je opět člověk mající zkušenosti se střílečkami nebo akčními hrami.

Poslední pozice je uvedena jako senior technical animation artist. Výhodou je opět zkušenost s akčními hrami z pohledu první osoby.

Těžko říct, zda je tento dosud neznámý projekt skutečně nová hra. Teoreticky by se mohlo jednat o pouhé rozšíření do hry Overwatch. Poté, co zaznamenal Overwatch takový úspěch, se dá nicméně očekávat, že to Blizzard zkusí znovu.

Váš názor Další článek: Konference Microsoftu bude výjimečně dlouhá, čeká nás spousta her

Témata článku: , , , , , , , , ,