Blizzard: Nové MMO bude další značkou

Že studio zodpovědné za veleúspěšné MMORPG World of Warcraft pracuje na další onlinovce je známo už delší dobu. Stále se však na spoustě fór vedou sáhodlouhé diskuse, zda-li se bude jednat o multiplayerové zpracování některé 'staré' značky (Diablo, Starcraft atd.), a pokud ano, tak které? Jeden ze zamětnanců Blizzardu však včera uveřejnil svoji reakci na vyjádření rozhořčeného fanouška, z níž můžeme s definitivní platností vyčíst, že chystané MMO bude zároveň zbrusu novou značkou.

"V současné době nemáme co říct o nové onlinovce, neboť se zatím jedná o pouhý náčrtek celé hry," uvedl na WoW fóru za studio Blizzard uživatel Zarhym, a dodal. "Už jednou jsme říkali (pozn. red.: skutečně by nás zajímalo kdy), že se bude jednat o zbrusu novou značku, což v praxi znamená nutnost vytvoření příběhu, herních mechanismů i audiovizuálního vzezření od píky."

A i když nebylo nic bližšího prozrazeno, a StarCraftí MMO bylo smeteno ze stolu už nějaký ten pátek nazpět, stále tu existuje možnost, že se bude jednat o sci-fi projekt. Mike Morhaime i Jeff Kaplan totiž již dříve prozradili, že by se plánovaná onlinovka měla ubírat opačným směrem než World of Warcraft. Dost dobře tím ale mohli myslet něco úplně jiného.

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (1) Další článek: Lidé z Naughty Dog zakládají nové studio

Témata článku: , , , , , , ,